Travellink – (dårlig) kundebehandling i særklasse

Fra dagligdagsliv vet vi at ikke alle bedrifter, selskap og butikker har like bra service. Enkelte av disse har ikke forstått at eksistensen av bedriften kan være avhengig av en profesjonell kundeservice.  Det finnes mange eksempler av bedrifter som ikke har tatt sine kunder på alvor.  Mange av disse eksisterer ikke i dag.  Likevel overgår Internett reisebyrået TRAVELLINK de fleste når det gjelder dårlig kundebehandling.

papagøya

De svenske damene som betjener «kundeservice»-telefonen er tilsynelatende hyggelige, MEN de vet åpenbart ikke hva «kunde» eller «service» betyr.  Før de vil hjelpe deg men noe som helst må du oppgi, over telefonen, detaljene for ditt kredittkort.  Kredittkortet blir straks belaste med 295 kr for en «personlig service».

Men hvis du tror at du blir tatt på alvor og få en bedre service etter at du har betalt ekstra for dette, så tar du feil.  Damene på andre siden bare gjentar standard fraser som hjelper ikke med å løse problemet du har ringt for.  Du får følelse at du snakker med trente papegøyer!

Hold deg unna Travellink!  Det finnes andre reisebyrå som tar sine kunder på alvor.

 

 

6 kommentarer til “Travellink – (dårlig) kundebehandling i særklasse

  1. Heike Geldner

    Hei, har allerede lagt in en kommentar, men under feil overskrift. Derfor gjenta jeg gjerne hva jeg har skrivet før.
    Jeg kan bare sier, at jeg skulle har lest alle kommentarer om travellink før, fordi alt stemmer hva star her!
    Har opplevt veldig dårlig service etter jeg fikk feil informasjon angående en endring fra en reise. Ingen kundesupport I det hele tatt. Tapt mykejpenger på grunn av dette, men ser ikke så ut at travellink ta ansvar for dette.

    Svar
  2. Nina Kvamme

    Til alle dere andre som har fått lide av Travellink, la oss gå samlet og la media få vite om dette. Folk har begynt å tenke på ferie, og da MÅ de bare advares på det sterkeste å bruke Travellink. La oss bruke våre rettigheter, og la eventuelt TV2 hjelper deg se på saken slik at folk kan bli advart.Noen som vil være med?

    Svar
    1. Heike Geldner

      Hei NIna, det er en veldig god ide! Synes det er viktig at kunder vet, hva de I allefall ikke får hos travellink. Kunne forstille meg å bidra med mine erfaringer. Men desverre kan jeg ikke bruke mykje tid for å organisere noko.

      Svar
  3. Elin

    Jeg hater dette selskap, får ingen kontakt , de skylder meg 14tusen , har og egen forsikring gjennom de , håpløst, fly forbanna

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *